Általános fejléc

Exkluzív bérlés

A JAGUAR RENT EXKLUZIVITÁSA

 

A várakozás, a váratlanul felmerülő kellemetlen költségek és a feleslegesen lefutott körök ismeretlen fogalmak a Jaguar bérlés világában. Példaképpen gondoljon a minden igényt kielégítő, kivételes Jaguar modellekre és a bérlést még kényelmesebbé tevő, opcionális háztól-házig szolgáltatásra. Ön lefoglalja az autót, és már kezdődhet is a kaland. Nincsenek sorok, várakozás, felvételi pontok.

A Jaguar Rent házhoz jön, ha szeretné, de amennyiben egy egész más ügyfél élményt preferál, szeretettel várjuk a Budapest északi részén található lenyűgöző Jaguar márkakereskedésünkben is ahol exkluzív légkör, további elképesztő modellek, és egy professzionális csapat várja Önt, amely a legmagasabb luxusélményt kínálja.

A foglaláskor különleges kéréseket is fogadunk, például Jaguar kiegészítőkre vonatkozólag. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és jelezze a foglalásnál, ha szüksége van az Ön igényeinek és utazási céljának megfelelő gyermekülésre, kisállat dobozra, kabátfogasra vagy tetőboxra.

 

EGYEDI ALKALMAK

Szakítson a szürke hétköznapokkal! Élvezze akár az „Én időt”, akár a családi kör szeretetét, a Jaguar megfelelő társat fog nyújtani a kikapcsolódáshoz. Legyen szó kirándulásról, hosszú vakációról vagy kivételes alkalmakról, modellpalettánk minden alkalomra kínál alternatívát.

 

ÜZLETI ALKALMAK

Lehengerlő megjelenésével, páratlan kényelmével és felejthetetlen dinamizmusával a Jaguar modellek üzleti célú bérlési alkalmak esetén is kimagasló élményt nyújt.

Üzleti út sosem volt még ilyen izgalmas, hogy ne csak a cél számítson, de maga az út is.